Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!
Nauja prekė
Gavimo data:
100 G Aukšto Acil Gelano Derva E418 milteliai naudoti Augalų kultūros žemos kainos aukšta kokybė
Produkto Aprašymas Aukštos Acil Gelano Derva E418 Maisto Klasės, Aukštos Acil Gelano Derva E418 Produkto Pavadinimas:Gelano Derva CAS NR.:71010-52-1 EINECS Nr.: 275-117-5 Simbolių:balti ar Šviesiai Geltonos spalvos, Birūs Milteliai arba granulės Gelano derva yra didelės molekulinės
Gavėjas:
*privalomi laukai
arba Atšaukti
Produkto Aprašymas Aukštos Acil Gelano Derva E418
Maisto Klasės, Aukštos Acil Gelano Derva E418 Produkto Pavadinimas:Gelano Derva CAS NR.:71010-52-1 EINECS Nr.: 275-117-5 Simbolių:balti ar Šviesiai Geltonos spalvos, Birūs Milteliai arba granulės Gelano derva yra didelės molekulinės masės polisacharidas guma, pagaminta grynos kultūros angliavandenių fermentacijos iki atmainų Pseudomonas elodea.Gryninamas atkūrimo su propan-2-olis arba etanolį, džiovinti ir malti.Didelės molekulinės masės polisacharidas daugiausia sudaro tetrasacharido vienas ramnozė, vienas gliukurono rūgšties, dviejų gliukozių, pakeistų acilo(glyceryl ir acetil) grupių, kaip O-glikozidiškai surištų esteriai.Gliukurono rūgštis neutralizuota kalio, soldium, kalcio ir magnio druskos.Želė guma naudojamas desertams, uogienė, želė, pudingas, konditerijos gaminiai, sugarcoating konditerijos, šaltas pyragas, pildymo pyragas ar duona, ir kiti maisto produktai, pyragai, ir naminių gyvūnų maistas.1. Gelano derva gali padidinti kietumo paviršiaus, makaronai, tamprumas, klampa, bet ir pagerinti skonį,slopina karšto vandens patinimas, sumažinti skerspjūvio ir sumažinti vaidmenį purvinas sulčių, 2. Įtraukti į gamybos sausainių tešlos, taip pat galite žaisti lygis pagerėjo, sausainiai, taip, kad sausainiai turi gerą vaidmenį laipsnį laisvas; 3. Gelano derva kaip stabilizatorius taikomas ledai gali pagerinti saugojimo; 4. Už pyragas, sūrio pyragas, su drėkina, išsaugojimo ir konservavimo poveikį; 5. Už saldainiai, gali suteikti produktui teikti aukščiausios struktūra ir tekstūra, ir sutrumpinti formavimas krakmolo saldainiai koloidinis metu; 6. Pakeisti pektinas parengti uogienė ir želė, taip pat gali būti naudojamas konditerijos ir vaisių pyragas leidinius; 7. Perdirbant mėsos ir daržovių produktų, be to, gelano derva padarys tai gaivus skonis, norėdami, kad trūksta gero produkto skonį. 8. Gelano guma gali būti naudojama su kitomis hydrosols už gelio naminių gyvūnų ėdalo; 9. Susacharozė, natrio citratas, lėtai ištirpinant rūgštis (riebalų rūgšties, adipo rūgšties), maišyti į sausus medžiagos, įpilama verdančio vandens, padarytos su didelio skaidrumo karšto vandens desertas gelis, su gyventojų nutrūksta, Skonio išleidimo prarasti gerų savybių; 10. Pektinas gali būti naudojami, kad uogienė.Mikrobiologiniai žiniasklaidos, kapsulės, kvepalai ir pan.
Naudojimo Aukštos Acil Gelano Derva E418
Ji taip pat gali būti derinamas su krakmolo arba iš dalies pakeisti krakmolas, su tešlos ir vaisių pyragai.
Sertifikatas Analizė
Straipsniai Standartai Išvaizda Pieniškas ar gelsvi, smulkūs milteliai Gelio Stiprumas (Nikkan 1,5 proc., 20℃) >1200g/CM2 Suminis Pelenų Kiekis Didesnis Kaip 1% Nuodžiūvis Ne Didesnis Kaip 12% Gebėjimas sugerti vandenį ≤75 ml Liekana ≤5% Švinas ≤5ppm Arsenas ≤1ppm Sunkieji Metalai(Pb) ≤10 Bendras Bakterijų Skaičius
Žymos: kamuolys molio, pesticid, maisto gamykla, auxin, augalų maisto paketų, fertil, alifatiniai pakabukas, mutoh valuejet spausdintuvą, insecticid, sphagnum samanų.
MF | 275-117-5 |
Cas Nr. | 71010-52-1 |
EINECS Nr. | 232-658-1 |
Appliaction | Augalų Kultūros |
CAS Nr. | 71010-52-1 |
Klasifikacija | Augalų Maisto |
Prašymas | Augalų Kultūros |
Modelio Numeris | FM002 |
Kitas Pavadinimas | Gelano Derva |
Delievery laikas | Per 3 dienas |
Funkcija | Už tirštiklis ir Augalų Kultūros |
Grynumas | 98% |
Prekės Pavadinimas | FarmReaching |
Forma | Milteliai |
Pakavimas | 100 g/maišelis |
Tipas | |
EINECS NR. | 232-658-1 |
spalva | baltos iki šviesiai Geltonos spalvos |
Narė | Milteliai |
Kiti Pavadinimai | Gelano Derva |